Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Η πρώτη δράση του Ιδρύματος «ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ» για το 2023. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Στις 14 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση του Ιδρύματος «ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ». Τα μέλη του Ιδρύματος με προστατευτικές μάσκες και με όλες τις σχετικές άδειες,  επισκέφθηκαν τους οίκους ευγηρίας “Άγιος Νεόφυτος”, “Παπαδόπουλος” και “Πάφιος”. Η Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρία Κορυτσά  έκοψε βασιλόπιτα σε κάθε στέγη ευγηρίας και έδωσε ως δώρο σ΄ αυτόν που κέρδισε το φλουρί το βιβλίο που έγραψε πρόσφατα “Αν δε σε φέρει η καρδιά σου μην έρθεις ποτέ”, ένα βιβλίο γεμάτο μηνύματα θάρρους, δύναμης, υπομονής, το οποίο είναι εμπνευσμένο με τις αξίες της καλοσύνης, της προσφοράς και της αγάπης, και με την ευχή για μια καλύτερη ζωή σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως των ατόμων 3ης και 4ης ηλικίας.

 

Σε κάθε στέγη μοίρασαν δωράκια σε όλους τους ηλικιωμένους, τους κέρασαν, συνομίλησαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί τους με την συνοδεία της κιθάρας και της μελωδικής φωνής της Χρυσάνθης Αθανασίου.

 

Οι ηλικιωμένοι συμμετείχαν με την καρδιά τους και έδειχναν πόσο χαίρονταν. Ήθελαν να μιλήσουν, να εκφραστούν να μοιραστούν μαζί με τους επισκέπτες τις εμπειρίες τους. Κάθε ρυτιδωμένο πρόσωπο ήταν μια άγραφη ιστορία με ξεχωριστά κεφάλαια. ΄Όπως μας ανάφερε και η Πρόεδρος του Ιδρύματος «ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ» ΄΄Όλοι νιώσαμε τη ψυχή μας τόσο γεμάτη εκείνο το πρωϊνό, Η συγκίνηση ήταν τόσο μεγάλη και η συναισθηματική φόρτιση απερίγραπτη που την ίδια στιγμή ήθελα να κλάψω, όχι για τα γεροντάκια που είχα απέναντι μου, αλλά για τους ανθρώπους εκεί έξω που ξέχασαν να είναι Άνθρωποι…”

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. και

«ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ» (απόσπασμα από το βιβλίο  «αν δεν σε φέρει η καρδιά σου μην έρθεις ποτέ»)

Να σημειωθεί ότι,  όσοι θέλουν να γίνουν μέλη στο ίδρυμα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99209173 ή να στείλουν μήνυμα στην ιστοσελίδα του ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ.































Δεν υπάρχουν σχόλια: