Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ανάπλαση της Πλατείας Θεοσκέπαστης και των περιβαλλόντων δρόμων Κ. Πάφου

Σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του Σελίδα στο facebook ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος αναφέρει, σημαντική ανάπλαση και αναζωογόνηση στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Κάτω Πάφου. Υπογράφηκε το συμβόλαιο ύψους €5 εκ. για την ανά-πλαση της Πλατείας Θεοσκέπαστης και των περιβαλλόντων δρόμων.

Ακόμα ένα σημαντικό έργο ανάπλασης και αναζωογόνησης τέθηκε σε τροχιά υλοποίησης στην πόλη της Πάφου με την υπογραφή σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο της σύμβασης για την κατασκευή του έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Θεοσκεπάστης και περιβαλλόντων δρόμων στην Κάτω Πάφο.
Την σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος και ο κ. Μιλτιάδης Νεοφύτου , Διευθύνων Σύμβουλος του επιτυχόντος προσφοροδότη Miltiades Neophytou Civil Engineering Contrac-tors Developers Limited.
Το έργο περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων εργασιών, αντικατάσταση οδοστρώματος , κατασκευή πλακο-στρώτου , συντήρηση και αποκατάσταση τοίχων , υπογειοποίηση δικτύων Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας κ.α. Το έργο εκτείνεται συνολικά σε 17.500 τ.μ
Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε €4.140,000 πλέον Φ.Π.Α. Η σύμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών από την ημερομηνία έναρξης του έργου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από τα Ταμεία Πολιτικής Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Να σημειωθεί ότι, την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 στις 10 το πρωί στην καφετέρια της υπεραγοράς Παπαντωνίου στην Κάτω Πάφο θα γίνει παρουσίαση των σχεδίων με όλες τις λεπτομέρειες από τον κ. Μιλτιάδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: