Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Σε 32χρονη πέρασαν χειροπέδες για την κλοπή του αγάλματος στην Πάφο

 Χειροπέδες στην 32χρονη ύποπτη από την Ουκρανία, η οποία καταζητείτο για την κλοπή του μπρούτζινου αγάλματος «Το κορίτσι με το χούλα χούπ» που είχε κλαπεί από παιδότοπο στην αγορά της Πάφου, φόρεσε το απόγευμα της Τρίτης η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μαρτυρίες και στοιχεία συνέδεσαν την 32χρονη με την κλοπή και εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης. Η 32χρονη ανακρίνεται από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως, το  μπρούντζινο άγαλμα, που είναι δημιουργία της εικαστικού Γιώτας Ιωαννίδου, κλάπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι κινήσεις των δραστών είχαν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων της περιοχής.

Στο μεταξύ αμοιβή ύψους 1000 ευρώ προσφέρει η εικαστικός Γιώτα Ιωαννίδου σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του αγάλματος “Το κορίτσι με το χούλα χούπ” που κλάπηκε το πρωί του Σαββάτου, από την περιοχή Χάνι του Ιμπραήμ. Σύμφωνα με την κ. Ιωαννίδου, το ίδιο έργο δεν μπορεί να αναπαραχθεί καθώς δεν υπάρχουν πια τα καλούπια λόγω έλλειψης χώρου στο εργαστήριο.


https://www.reporter.com.cy/police/article/1053667/cheiropedes-sti-32chroni-ypopti-ga-tin-klopi-toy-aglmatos-to-koritsi-me-to-choyla-choyp


φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: