Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Νέο θανατηφόρο με θύμα 72χρονο

 

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Δευτέρας ο 72χρονος Παντελής Πεπόνιας, από τα Μανδριά, όταν το όχημά του προσέκρουσε σε δέντρο, στον δρόμο Πέρα Πεδίου – Μανδριών.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του νέου θανατηφόρου, ο βοηθός υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι, γύρω στις 18:00 και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 72χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, «το οποίο πλαγιολίσθησε και αφού κινήθηκε αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε πάνω σε δέντρο».

«Από την πρόσκρουση του οχήματος πάνω στο δέντρο, ο οδηγός - ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας - μετακινήθηκε και κτύπησε μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του συνοδηγού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο τον θάνατο», συμπλήρωσε.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο βοηθός υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού υπογράμμισε το γεγονός ότι ο οδηγός πιθανότατα να βρισκόταν σήμερα στη ζωή αν έφερε ζώνη ασφαλείας, καθώς «δεν ήταν οι ζημιές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο στην περίπτωση που ο οδηγός έφερε ζώνη ασφαλείας».

«Είναι αυτό που τονίζουμε πάντα, ότι η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές και αυτό το δυστύχημα αποδεικνύει του λόγου το αληθές», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Καφάς.

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πλατρών.


https://www.sigmalive.com/news/local/1053170/tragodia-sti-lemeso-esvise-se-troxaio-o-pantelis-peponias

Δεν υπάρχουν σχόλια: