Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Νεκρός 45χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό στο οποίο έχασε τη ζωή του 45χρονος Ρώσος που διέμενε μόνιμα στην Κύπρο.

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το νέο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λεμεσό, με θύμα τον 45χρονο, IGOR ELISTRATOV από τη Ρωσία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο άτυχος 45χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να έχασε τον έλεγχο ενώ κινείτο στο δρόμο Τριμίκλινης προς Άγιο Μάμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσικλέτα του, να κτυπήσει και να κόψει δέντρο.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή του τροχαίου, ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανέφερε πως, «το τροχαίο σημειώθηκε στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της επαρχίας Λεμεσού. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στο δρόμο Τριμίκλινη προς Άγιο Μάμα και σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι και να προσκρούσει , τόσο το όχημα, όσο και ο ίδιος πάνω σε δέντρο».

Από την πρόσκρουση, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 Σύμφωνα με τον κ. Καφά, «προκαταρτικά φαίνεται ότι υπήρξε αυξημένη ταχύτητα, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί και θα εξακριβωθεί με περαιτέρω εξετάσεις. Ο μοτοσικλετιστής έφερε πλήρη στολή μοτοσικλετιστή και προστατευτικό κράνος».

Κάνοντας έκκληση προς το κοινό ο κος Καφάς σημείωσε πως το σημερινό θανατηφόρο δείχνει πως «ναι μεν φέρουμε προστατευτική στολή και κράνος, αλλά όλα εξαρτώνται από την συμπεριφορά του οδηγού».

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.



https://www.reporter.com.cy/police/article/1050327/nekros-o-45chronos-motosikletistis-poy-prosekroyse-se-dentro-kataleipei-dyo-anilika

Δεν υπάρχουν σχόλια: