Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Βρέθηκε νεκρός άντρας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για νεκρό άντρα στον συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου στα Λατσιά στην επαρχία Λευκωσίας το βράδυ της Τετάρτης (4/1). 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 60χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε εξωτερικό χώρο πολυκατοικίας γύρω στις 20:30 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί πληροφορία για καυγά στο ίδιο σημείο.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί για εξετάσεις ενώ έχει κληθεί ιατροδικαστής για αυτοψία.

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε αρχικά στάδια, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

 Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στη σκηνή, ενδεχομένως να προκύψουν πρώτες ενδείξεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαφανούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο. 


https://www.sigmalive.com/news/local/1051722/ektakto-entopistike-nekros-antras-sta-latsia-eixe-proigithei-kavgas



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λήφθηκε ενημέρωση στην Αστυνομία για νεκρό άνδρα έξω από οικία στα Λατσιά, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τεθεί σε κινητοποίηση.​

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ εντόπισαν έναν νεκρό άνδρα, σε ηλικία περίπου 60 ετών. 

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία διερευνά εκ πρώτης όψεως υπόθεση φόνου, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι προηγήθηκε καυγάς μεταξύ γειτόνων.​

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο έχει κληθεί η ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα για αυτοψία, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η σύλληψη οποιοδήποτε προσώπων.


https://www.reporter.com.cy/police/article/1044378/fotogafies-apo-ti-skini-toy-fonoy-sta-latsia-se-exelixi-oi-erevnes


Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας ηλικίας 60 χρονών γύρω στις 20:30, σε εξωτερικό χώρο πολυκατοικίας στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος επισκέφθηκε 33χρονη η οποία του ανέφερε πως γειτονικά της πρόσωπα την παρενοχλούσαν. Ο ίδιος τους επισκέφθηκε ζητώντας τους τον λόγο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς ο οποίος είχε αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή ο 60χρονος να πέσει από τα σκαλιά και να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας βρέθηκαν στο σημείο και απέκλεισαν την σκηνή. Επίσης στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής για αυτοψία. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 60χρονου θα διαφανούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.


https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1630125/nekros-entopistike-se-oikia-proigthike-kavgs-eikones

Δεν υπάρχουν σχόλια: