Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Θανατηφόρο με θύμα 77χρονη

 

Σε θανατηφόρο κατέληξε σοβαρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στο δρόμο Φρέναρου-Αυγόρου με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και πέντε πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σαλούν όχημα που οδηγούσε 28χρονη από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με διπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς Αυγόρου.

Στο διπλοκάμπινο όχημα οδηγός ήταν 71χρονη επίσης από το Αυγόρου, έχοντας επιβάτες 77χρονη και 78χρονη επίσης από το Αυγόρου. Από την σύγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26χρονη μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Λάρνακας.

Δυστυχώς στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαρούλας Μάντζαλου, 77 ετών ενώ η 78χρονη και η 71χρονη φέρουν και οι δύο κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν για νοσηλεία. Η κατάσταση τους αν και σοβαρή είναι σταθερή. 

Όσον αφορά την 26χρονη και την 28χρονη αναμένονται το αποτέλεσμα των εξετάσεων τους με την κατάσταση τους να χαρακτηρίζεται καλή. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου.


https://www.sigmalive.com/news/local/1052293/se-tragodia-katelikse-to-troxaio-stin-ep-ammoxostounekri-i-77xroni-maroula

Δεν υπάρχουν σχόλια: