Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Έπεσαν πυροβολισμοί την Πρωτοχρονιά στην Πάφο

Υπόθεση πυροβολισμών και κακόβουλης ζημιάς την Πρωτοχρονιά στην Πάφο διερευνά η Αστυνομία, ενώ εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 και 27 ετών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα καταγγέλθηκε από 28χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι την Πρωτοχρονιά, γύρω στις 04:30 το πρωί, ενώ διασκέδαζε σε κέντρο αναψυχής στην Πάφο με δύο φιλικά του πρόσωπα δέχτηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο, το οποίο γνωρίζει, το οποίο του ζήτησε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στην πόλη της Πάφου για να συζητήσουν ιδιωτική τους διαφορά.
Όταν ο 28χρονος μετέβη εκεί με τα δύο φιλικά του πρόσωπα, συνάντησε το συγκεκριμένο πρόσωπο και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουσε έναν πυροβολισμό. Στην συνέχεια το πρόσωπο που ζήτησε το ραντεβού αποχώρησε από το μέρος με το αυτοκίνητο του, ενώ ο παραπονούμενος άκουσε άλλους δυο πυροβολισμούς. Εκ των υστέρων διαπίστωσε ότι ο ένας από τους πυροβολισμούς έπληξε το αυτοκίνητο του στο πίσω αριστερό φτερό.
Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 και 27 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημελλήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού όπολου και εκρηκτικών υλών, κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών εντός κατοικημένης περιοχής και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: