Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας ανά το Παγκύπριο. Εκατοντάδες καταγγελίεςΣτο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, συνεχίστηκαν οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.  
Συγκεκριμένα, μεταξύ των ημερομηνιών Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 2015, ελέχθησαν 568 οχήματα και 662 πρόσωπα, παγκύπρια. 

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 623 νυκτερινά κέντρα, σε όλες τις επαρχίες, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 142 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.
Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 59 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας και προέκυψαν 2 καταγγελίες.Επιπρόσθετα, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 1,824 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων 933 για υπερβολική ταχύτητα.
Παράλληλα, έγιναν 1,156 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 62 καταγγελίες.Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, θα συνεχιστούν σε μία προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας και εγκληματικότητας, με στόχο την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών