Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

AN OLYMPIC NIGHT OF FASHION - PARIS 9/8/2024. Χορηγός επικοινωνίας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ



Ολυμπιακή Εκδήλωση  Μόδας και after party 9/8/2024 θα πραγματοποιηθεί στον καταπληκτικό χώρο  Le Salon des Miroirs Paris.
 H εταιρεία  NYC LIVE από τη Νέα Υόρκη επέλεξε την Prestige show production με πρόεδρο τη Σταυρούλα Νικολάου από Κύπρο για να αναλάβει τη  διοργάνωση μόδας. Επέλεξαν τα Διεθνή  επώνυμα μοντέλα της prestige models production η οποία ανέλαβε και τη χορογραφία  της επίδειξης αλλά και τη μουσική .



Στο άνοιγμα της εκδήλωσης  επιλέχτηκε το βραβευμένο Τραγούδι στο Loss Angeles 2018 της  Εύης  Φωτοπούλου,   ηθοποιός,  συγγραφέας, παραγωγός από τα Χανιά της Κρήτης η οποία είναι πολυβραβευμένη Διεθνώς.


Ακούστε το τραγούδι στο παρακάτω λινκ...

https://www.youtube.com/watch?v=oEH7drtqa_8&ab_channel=eviphotopoulos


Θα παραστούν μοντέλα από Ελλάδα και Κύπρο όπου Θα κρατούν την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και τις Σημαίας της Ελλάδας και της Κύπρου. Η εκδήλωση  ξεκινά  με άρωμα Ελλάδας καθώς στην πασαρέλα θα παρουσιάσουν τη μόδα εστεμμένα μοντέλα από διάφορες χώρες.



 

Καλεσμένοι θα είναι  η  πρεσβεία της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και Αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων.  Στη επίδειξη συμμετέχουν αρκετοί επώνυμοι σχεδιαστές από διάφορες χώρες. Η εκδήλωσης θα είναι σε ζωντανή μετάδοση από τη  New York Fashion TV









Δεν υπάρχουν σχόλια: