Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

«Balkan Echoes: Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στη Σκόπελο»

Η Σκόπελος ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα συναρπαστικό μουσικό γεγονός!

 Ο Δήμος Σκοπέλου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με την ευγενική χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και της ναυτιλιακής εταιρεία SEAJETS, διοργανώνει φεστιβάλ βαλκανικής μουσικής, Balkan Echoes, στις 9 & 10 Ιουλίου.

Ελάτε να νοιώσετε τους μοναδικούς βαλκανικούς ρυθμούς και να απολαύσετε τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα των χάλκινων πνευστών της Βαλκανικής χερσονήσου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου, που ενσωματώνουν όλο το συναίσθημα και τον πολιτισμό της περιοχής!

Στις 9 Ιουλίου, η Bronza Band θα αναλάβει να σας μαγέψει με τον εκρηκτικό της ήχο και την καθηλωτική της παρουσία. Την επόμενη μέρα, στις 10 Ιουλίου, η σκηνή θα γεμίσει με τις μελωδίες της Banda Entopica, μιας μπάντας γνωστής για την αυθεντική και ενθουσιώδη προσέγγισή της στη βαλκανική μουσική.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις δύο πολυμελείς μπάντες, που υπόσχονται να σας προσφέρουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Σας προσκαλούμε όλους, κάτω από την Παναγίτσα του Πύργου, στο παλιό λιμάνι της Σκοπέλου, 9 & 10 Ιουλίου στις 20:30, να γιορτάσουμε μαζί τη μαγεία της βαλκανικής μουσικής.

Είσοδός ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: