Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Νεκρός 75χρονος από ηλεκτροπληξία στην Πάφο

 Νεκρός 75χρονος που φέρεται να ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια που ήταν αποκομμένα στην αυλή κατοικίας της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και τις προκαταρκτικές γύρω στις 02:30 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας, 75χρονος μόνιμος κάτοικος επαρχίας Πάφου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να ακούμπησε αποκομμένα καλώδια που βρίσκονταν στην αυλή της κατοικίας του στην επαρχία Πάφου και έπεσε αναίσθητος.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ο θάνατος του .
Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου ενώ κλήθηκε λειτουργός της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας καθώς και τα μέλη της ΑΗΚ .
Οι συνθήκες του θανάτου του 75χρονου διερευνώνται .
Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Κ.Σ. Νατάς Σταύρος Ιωσηφίδης ανέφερε πως πριντο τραγικό συμβάν ο 75χρονος φέρεται να τον ειδοποίησε ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο σπίτι του η οποία κατασβέστηκε με πυροσβεστικό της κοινοτικής αρχής που έσπευσε στην κατοικία.
Όταν τον ρώτησε από που εκδηλώθηκε η φωτιά ο 75χρονος δεν γνώριζε. Ωστόσο ο κοινοτάρχης ανέφερε πως είδε αποκομμένα καλώδια και ειδοποίησε τον 75χρονο να μην τα ακουμπήσει, ωστόσο δυστυχώς , όπως είπε, ήταν αργά γιατί αυτός κρατούσε τα καλώδια στο χέρι.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: