Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού Γιάννης Τσουλόφτας είχε ο Επίτροπος Περιβάλλοντος Ηλίας Μυριάνθους.
🟢 Στη συνάντηση συζητήθηκαν η διαχείριση λυμάτων και αποβλήτων, οι δυνατότητες βελτίωσης των υφιστάμενων υποδομών και πρακτικών, καθώς και άλλα περιβαλλοντικά θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των δύο πλευρών.
🟢 Σε ό,τι αφορά τα καταφύγια ζώων, ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού εξέφρασε την ετοιμότητα του Οργανισμού να εξετάσει κατά προτεραιότητα σχετικές αιτήσεις αδειοδότησης κατά την υποβολή τους, παρότι η διαχείριση των αδέσποτων ζώων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.
🤝 Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν τακτική επικοινωνία και συνεργασία για την προώθηση των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου