Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Συνεργασία Happyland discount card και ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜια μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ της Happyland discount card  και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ .Καθημερινά προσθέτονται επιχειρήσεις και υπηρεσίες αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία που προσφέρουν  στους  χρήστες της κάρτας  την δυνατότητα να βελτιώσουν την αγοραστική τους δύναμη στην ποιότητα που επιθυμούν .

Υπάρχει δυνατότητα  των χρηστών της κάρτας να ψωνίζουν, να ψυχαγωγούνται και γενικά, να έχουν υπηρεσίες  σε τιμές έκπτωσης, που θα καθορίζονται από τις επιχειρήσεις.

Προβολή επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας  HAPPYLAND http://www.happylanddiscountcard.com/   αλλά και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ https://filoksenos.blogspot.com.cy/.

Προμηθευτείτε την Happyland discount card  και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτή σας κάνουν την σχετική έκπτωση. Οι επιχειρήσεις πέραν της έκπτωσης που δίδουν, έχουν τη δυνατότητα να διαφημίζονται δυναμικά μέσα από δύο ιστοσελίδες, την Happyland discount card  και το ΦΙΛΟΞΕΝΟ.

Πληροφορίες για την κάρτα αλλά και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να μπουν σε αυτή  στο filoxenos8@gmail.com και theo662002@gmail.com
και στα τηλ.  99422527 -  96767685. 

Ελάτε κοντά μας και επωφεληθείτε!!!