Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Βγήκαν μαχαίρια στη Χλώρακα

 Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 22χρονος από τη Νιγηρία, μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι από ομοεθνή του σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, λήφθηκε το Σάββατο πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν έναν 22χρονο από την Νιγηρία να είναι τραυματισμένος. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου , και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο χέρι, του έγινε συρραφή και πήρε εξιτήριο.
Σε κατάθεση του φαίνεται να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε διαμέρισμα φιλικού του προσώπου στο οποίο φιλοξενείται περιστασιακά μπήκε σε κάποια στιγμή ένας ομοεθνής του 24 χρονών, ο οποίος του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στο χέρι με μαχαίρι.
Ακολούθως ο φερόμενος δράστης φέρεται να απέσπασε το κινητό τηλέφωνο του παραπονούμενου και έφυγε από την σκηνή. Ο φερόμενος δράστης από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων .
Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι. Ακολούθως αυτός οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση και συνελήφθη βάση δικαστικού εντάλματος. Την υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: