Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Χρυσή η Medochemie στα βραβεία Cyprus Health care Business Awards

Ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο απέσπασε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, σταCyprusHealthcareBusinessAwards 2021, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη σημασία που αποδίδει, καθώς και το ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Συγκεκριμένα η Medochemie κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνία», για  την προσφορά της, ως αρωγός στον αγώνα για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για την κοινωνία της Κύπρου.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Medochemie, Δρ Χριστάκης Σεργίδης, η σημαντική αυτή βράβευση αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς της Medochemie, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, στην καλλιέργεια του πολιτισμού, στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για σοβαρές ασθένειες, καθώς και στην κοινωνική ευημερία των πολιτών.

Μετουσιώνοντας την ευθύνη σε πράξη, είπε ο κύριος Σεργίδης, η  εταιρική κοινωνική ευθύνη της Medochemie βασίζεται σε πέντε βασικούς πυλώνες, με επίκεντρο την ίδια την ανάπτυξη της κυπριακής κοινωνίας: τον άνθρωπο, την υγεία,το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Η Medochemie εργοδοτεί εκατοντάδες άτομα στη Κύπρο και το εξωτερικό, στηρίζοντας την οικονομία της χώρας, και διασφαλίζοντας παράλληλα την προμήθεια πολλών φαρμακευτικών προϊόντων στο νησί, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα Βραβεία Cyprus Healthcare Business Awards 2021 διοργανώνονται, από την Boussias Communications και αφορούν στην επιβράβευση εταιρειών, φορέων και οργανισμών που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές,  καινοτόμες δράσεις, πρωτοβουλίες και συνεργασίες σε θέματα υγείας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών στην Κύπρο, παράλληλα με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: