Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Tea For Two μετά την κατάρρευση του μπαλκονιού μιλά στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ

Μετά την κατάρρευση του μπαλκονιού πάνω σε πέργολα εστιατορίου στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Κάτω Πάφου,  ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ μίλησε με τον ιδιοκτήτη του κέντρου Κώστα Πενταλιώτη.

«Έγιναν όλα ξαφνικά. Το μαγαζί ήταν γεμάτο σήμερα το μεσημέρι  και ακούγεται ένα θόρυβος. Υποχώρησε η πέργολα του κέντρου και καταπλάκωσε τρεις θαμώνες του εστιατορίου. Βγαίνουμε έξω και βλέπουμε να έχει καταρρεύσει μια προεξοχή από μπετόν στην οροφή του κτηρίου … στη συνέχεια παρέσυρε το κάγκελα του μπαλκονιού που είναι ακριβώς από κάτω, για να καταλήξουν όλα αυτά πάνω στην πέργολα του εστιατορίου μου. Μπετόν, κάγκελα και γενικά βαριά αντικείμενα. Επικράτησε πανικός.

Φωνάξαμε ασθενοφόρα και πυροσβεστική. Ανταποκρίθηκαν άμεσα. Οι τέσσερις τουρίστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κι όπως ενημερωθήκαμε η γυναίκα φέρει κάταγμα σπονδύλου. Οι ζημιές που έχει υποστεί το εστιατόριο είναι μεγάλες αλλά ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η προεξοχή από μπετόν που κατάρρευσε δεν είχε ούτε μια ρωγμή, ούτε έδειχνε πως έχει πρόβλημα.  Για το συμβάν ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του κτηρίου που βρίσκεται στην Αυστραλία.   

Το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό και δεν γνωρίζουμε ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί. Εμείς σαν επιχείρηση προχωρήσαμε σε ένα πρώτο καθαρισμό του κέντρου και τώρα αναμένουμε. Περαστικά στους τρεις τραυματίες».

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει.


Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί μας παραχώρησε ο κ. Πενταλιώτης
















Δεν υπάρχουν σχόλια: