Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Βασίλισσα του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης η Ίνα Τσικοπούλου

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη Καρναβαλίστικη Παρέλαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 16.00 μμ το απόγευμα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Καρναβαλιού 2024 θα είναι η ηθοποιός και μοντέλο Ίνα Τσικοπούλου, που έχει στο ενεργητικό της πολλούς τίτλους σε διάφορα καλλιστεία και διαγωνισμούς ομορφιάς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό – συμμετοχή σε Παγκόσμια καλλιστεία -   και ΒΑΣΙΛΙΑΣ ο σύζυγός της Ιωάννης Φραγκουλίδης, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου ΜΟΡΦΕΣ, Δελφών 95 Θεσσαλονίκη. 

Διοργανωτές της Καρναβαλίστικης παρέλασης είναι οι…THENIA DRAKOPOULOU, ΑΡΗΣ ΖΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΚΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, MIMI HAPPYART, EDUARD SPAAPEN, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και φυσικά η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ του Καρναβαλιού Ίνα Τσικοπούλου και Ιωάννης Φραγκουλίδης. Να σημειωθεί ότι, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να έρθουν κοντά στην ομάδα των διοργανωτών κι άλλα άτομα.  

Η παρέλαση θα γίνει επί της οδού Τσιμισκή.

Στις 15:00 θα γίνει συγκέντρωση των γκρουπ των καρναβαλιστών στον πεζόδρομο του Λευκού Πύργου και μέχρι το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στις 16:00 θα ξεκινήσει η παρέλαση.

Ήδη υπάρχει Ομάδα στο facebook  «Καρναβάλι Θεσσαλονίκης» όπου θα υπάρχει σχετική ενημέρωση και ανακοινώσεις.

Το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ θα  συνοδεύεται με ένα Super Lux Cabrio  της εταιρείας LUXURY CAR & BUS SERVICES, με την παρουσία και οδηγού τον Chris Limo!!!!

Από αυτή τη μεγάλη εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος θα είναι στη θέση του συνοδηγού στην Super Lux Cabrio  και θα συνοδεύει το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ. Να σημειωθεί ότι, ο κ. Ψωμιάδης είχε παραστεί και στον γάμο αλλά και στην δεξίωση που ακολούθησε της Ίνας Τσικοπούλου και του Ιωάννη Φραγκουλίδη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Να αναφέρουμε ότι, το Super Lux αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 1972.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν να διοργανώσουν μια τόσο μεγάλη εκδήλωση, που απαιτεί μεγάλο συντονισμό και αφιέρωση αρκετού χρόνου για να πετύχει.












2 σχόλια:

Θένια Δρακοπούλου είπε...

Μπράβο σε όλους σας που αγκαλιάσατε αμέσως όλο αυτό το καινούριο που θα κάνουμε εθελοντικά για την Θεσσαλονίκη, όλοι μαζί οι Θεσσαλονικείς ενωμένοι. Όσοι θέλετε να λάβετε μέρος ΔΩΡΕΑΝ στην καρναβαλική παρέλαση, θα μας βρείτε στη σελίδα του Facebook "Καρναβάλι Θεσσαλονίκης". Απλά να ενημερώσω ότι λόγω πολλών υποχρεώσεων, δεν θα είναι στο σχήμα της διοργάνωσης ο κύριος Άρης Ζαμπουρίδης.

Θένια Δρακοπούλου είπε...

Διοργανωτές της παρέλασης του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης είναι οι THENIA DRAKOPOULOU, ΚΙΚΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, MIMI HAPPYART, EDUARD SPAAPEN, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ,