Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Η υποψηφιότητα Δημήτρη Μαραγκού

Ρωτήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφο με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου Δημήτρης Μαραγκός να τοποθετηθεί γενικά, για την υποψηφιότητά του.

Κάνοντας αναφορά σε αυτή ο Δημήτρης Μαραγκός, δήλωσε χαρακτηριστικά … «Είμαι άνθρωπος των έργων και των πράξεων. Αποφασιστικός και μετρημένος και όχι των λόγων και των θεωριών. Απαιτούνται θυσίες, σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια, γνώση, τόλμη, συνέπεια και ανθρωπιά, για να επιτευχθούν οι στόχοι μας, κάτι που διαθέτω.

Ο αγώνας έχει ξεκινήσει. Γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών. Ένας αγώνας για μια πιο ανθρώπινη πόλη. Ο Δήμος επιβάλλεται να έρθει πιο κοντά στους δημότες και να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους. Γιατί προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, υπάρχουν.
Σε αυτόν τον αγώνα, εγώ ο Δημήτρης Μαραγκός, δηλώνω παρών! Καλώ τον Παφιακό λαό να με στηρίξει για να είμαι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Πάφου. Έχω και μπορώ να προσφέρω πολλά. Άλλωστε, γνωρίζετε ποιος είμαι και την μέχρι τώρα προσφορά μου στην Πάφο.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξεκίνησε τις συναντήσεις ο Δημήτρης Μαραγκός




Ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πάφου με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου Δημήτρης Μαραγκός,  ξεκίνησε να συναντάται με διάφορα άτομα με σκοπό να ακούει και καταγράφει τα προβλήματα τους.

Επισκέφτηκε άτομα με αναπηρίες και διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται μεγαλύτερη στήριξη από την Πολιτεία αλλά και περισσότερες διευκολύνσεις από το Δήμο.

Επίσης, συναντήθηκε με άτομα τρίτης ηλικίας, σημειώνοντας ότι, οι ηλικιωμένοι, που μόχθησαν τόσο πολύ στη ζωή τους,  δεν έχουν στηριχτεί όσο θα έπρεπε. "Πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη σημασία και στα άτομα με αναπηρίες αλλά και στους ηλικιωμένους, κάτι το οποίο θα προωθήσω όταν γίνω μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο", είπε χαρακτηριστικα.

Η κ. Μαρία ικανοποιημένη από το ενδιαφέρον του Δημήτρη Μαραγκού προς το άτομό της,  του δώρισε μια εικόνα του Αγίου Δημητρίου.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάφου με την Κίνηση Σωτηρία της Πάφου Δημήτρης Μαραγκός ξεκίνησε δυναμικά να συναντάται με κόσμο της πόλης, με σκοπό να ακούει και καταγράφει τα προβλήματά τους.

Μια τέτοια συνάντηση έγινε και χθες. Δυστυχώς, όπως αναφέρει, έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα ο κόσμος και γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή επιβάλλεται να έρθει πιο κοντά στους Δημότες.

Στη φωτογραφία με τον αδερφό του Αντρέα και δύο υποστηρικτές του.

Δημήτρης Μαραγκός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου – Κίνηση Σωτηρία της Πάφου

Τηλ. 99303244

E- mail - marangosekloges@gmail.com

FacebookMarangos Dimitri

Ώρες ραντεβού στο γραφείο  – καθημερινά 18.30 μμ – 20.00 μμ

ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: