Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Εβαλε φωτιά και πέθανε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της

 

Την Τετάρτη, το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις επιβεβαίωσε ότι οι ερευνητές έκριναν την πυρκαγιά ως δολοφονία-αυτοκτονία.

«Πιστεύεται ότι η Μπερναντίν έβαλε επίτηδες φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς», ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Μητέρα φέρεται να έβαλε φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο της ίδιας και των τεσσάρων μικρών παιδιών της, ενώ βρισκόταν σε χρόνια δικαστική διαμάχη με τους πατεράδες τους.

Η Bernadine «Birdie» Pruessner και τα παιδιά της -τα δίδυμα Ellie και Ivy Pruessner, 9 ετών, ο 5χρονος Jackson Spader και η 2χρονη MIllie Spader- πέθαναν στην πυρκαγιά στο σπίτι τους στο Μισούρι των ΗΠΑ, το πρωί της Δευτέρας.

Η πρώην καθηγήτρια της χρονιάς στο κολέγιο «Lewis & Clark Community College» έβαλε φωτιά, λίγες ώρες μετά από μια ανάρτηση που έκανε, γράφοντας «Ζήσε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου», ανέφερε η αστυνομία.

«Άφησε επίσης ένα σημείωμα, στο οποίο αναφερόταν η πρόθεσή της να αφαιρέσει τη ζωή της και τη ζωή των παιδιών της» αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζεται το περιεχόμενο του σημειώματος.

Γύρω στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας -λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά, γύρω στις 4:30 το πρωί-, η 39χρονη μητέρα έκανε ανάρτηση για τα παιδιά της στο Facebook.

«Όλα τα παιδιά μου, που κοιμούνται ειρηνικά στο κρεβάτι μου, ξέρουν ότι τα αγαπούν τόσο πολύ που θα έκανα τα πάντα γι' αυτά», έγραψε. «Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή».

Την Κυριακή, η καθηγήτρια του Lewis & Clark Community College μοιράστηκε μια χαμογελαστή selfie. «Εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Κάνοντας τη σημερινή μέρα μια από αυτές τις μέρες που ζεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου».


https://www.iefimerida.gr/kosmos/mitera-ekapse-ta-paidia-tis-ipa

Δεν υπάρχουν σχόλια: