Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Σοκ. Βίαζε τα ανήλικα αδέρφια του



Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινωνία υπόθεση βιασμού δυο ανηλίκων από τον 18χρονο σήμερα αδελφό τους, ο οποίος καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση .


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», τα αδικήματα διαπράχθηκαν το 2013 – 2014 σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Κατά τον επίδικο χρόνο οι δυο παραποιούμενοι ήταν 6 και 10 ετών ενώ ο κατηγορούμενος 15 χρονών.

Ο κατηγορούμενος προσθέτει το δημοσίευμα, βίαζε διαδοχικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους δυο ανηλίκους.

Πρόκειται σημειώνει, για μια από τις σοβαρότερες ποινικές υποθέσεις αφού οι λεπτομέρειες των γεγονότων συγκλονίζουν.

Η υπόθεση, αναφέρει το δημοσίευμα, οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όταν ένας εκ των δυο ανηλίκων ανέφερε στη δασκάλα του ότι κάποιες από τις πράξεις λάμβαναν χώρα με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου αδελφού.

Ακολούθως ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός της περιοχής για να αρχίσουν οι έρευνες και οπτικογραφημένες καταθέσεις των δυο ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, τα αδικήματα σε βάρος των ανηλίκων διαπράττονταν στο σπίτι της μητέρας αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις σε δημόσια μέρη.

Οι όποιοι μετριαστικοί παράγοντες είχε με το μέρος του ο νεαρός κατηγορούμενος, καταλήγει το δημοσίευμα, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία, δεν μπόρεσαν να ελαφρύνουν τη σοβαρότητα των αδικημάτων που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να του επιβληθεί άμεση ποινή φυλάκισης.
\\\


http://www.sigmalive.com/news/local/489194/larnakasok-kai-apotropiasmos-viaze-ta-anilika-adelfia-tou