Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Κύπρος. Υποχωρεί η σκόνη. Έρχονται βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.
Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη που σταδιακά αναµένεται να υποχωρήσει. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αργά το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ή και καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο.
Πηγή: ΚΥΠΕ