Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε σε ποιους πέρασαν χειροπέδες για το φονικό της Λεμεσού

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε τα ξημερώματα η Αστυνομία, οι οποίοι φαίνεται να σχετίζονται με τη στυγερή δολοφονία του 47χρονου Ερνέστο Λεωνίδη, η οποία διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην Λεμεσό, επί της λεωφόρου Γεωργίου Α' στη Γερμασόγεια.

Πρόκειται για 26χρονο Ρώσο και 25χρονο ομογενή από τη Γεωργία, και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ για την υπόθεση καταζητείται και τρίτο πρόσωπο, αδελφός του 25χρονου συλληφθέντα Ρώσου.
Ένας εκ των τριών δραστών είναι γνωστός στην Αστυνομία από διάφορες «δραστηριότητες» του στον χώρο της νύκτας.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.
Το θύμα φαίνεται να δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς σε πρόσωπο και σώμα, το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από ταβέρνα στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος συναντήθηκε αρχικά με τα δύο πρόσωπα για γεύμα στην ταβέρνα και στη συνέχεια στο τραπέζι έφτασε και τρίτο πρόσωπο. Μετά από έντονη κουβέντα μεταξύ τους το θύμα πήγε στο πίσω μέρος του εστιατορίου, όπου βρίσκεται ένα κιόσκι, το οποίο χρησιμοποιείται από τους θαμώνες για περισσότερη ηρεμία. Οι συνδαιτημένες του τον ακολούθησαν έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με καρναβαλίστικες μάσκες και τον πυροβόλησαν.
Μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του, οι τρεις δράστες διέφυγαν πεζοί από την ταβέρνα και κατευθύνθηκαν προς το «Δασούδι».
Ο 47χρονος διέμενε μόνιμα στη Λάρνακα, και είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, ο οποίος απασχολεί εδώ και καιρό την αστυνομία λόγω της εμπλοκής του σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες.