Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΑ. Η πρώτη εκπομπή του γοητευτικού μοντέλου αφιερωμένη στην ημέρα των ερωτευμένωνΗ πρώτη εκπομπή της Ίνας Τσικοπούλου, ΦΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΑ, αναμένεται εντός των ημερών να  προβάλλεται από τηλεοπτικό κανάλι της κεντρικής Μακεδονίας. Το γοητευτικό μοντέλο μίλησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ και τόνισε ότι ... "Χωρίς την  υποστήριξη του  καλού μου συνεργάτη μα πάνω απ΄ όλα φίλου Κώστα Σαραπτση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η εκπομπή.

 Κάμερα, μοντάζ ,ηχοληψία τα έχει αναλάβει και πάμε δυναμικά για να περάσουν φίνα κ οι φίλοι μας που μας βλέπουν από το σπίτι τους.

Η Ίνα παρουσιάστρια και σκηνοθέτης της εκπομπής θα σας κρατάει  συντρόφια με πολλά θέματα ομορφιάς/γκοσιπ και επικαιρότητας!!!! Θέλω να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλους τους συνεργάτες που με εμπιστεύτηκαν και  ξεκινάμε αυτή την  εκπομπή».

Η πρώτη εκπομπή είναι με θέμα του Αγίου Βαλεντίνου. Εντός της ημέρας θα ανέβει στο YouTube και μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, που στηρίζει την εκπομπή της Ίνας Τσικοπούλου θα σας  ενημερώσει …