Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η μουσική παράσταση του συνθέτη Α. Αρτέμη παρουσιάστηκε στη Χλώρακα


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσικοποιητική παράσταση του συνθέτη και ερμηνευτή Ανδρέα Α. Αρτέμη, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη γνωστή μπουάτ Ορφέας Χλώρακας στην Πάφο.

Πρόκειται για την δεύτερη παρουσίαση της παράστασης αυτής, αφού η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί από τον συνθέτη στις 8 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα, στη μουσική σκηνή του Cabaret Voltaire.

Πρόκειται για μια μουσική διαδρομή ποίησης-στίχων –μουσικής με την υπογραφή του Ανδρέα Α. Αρτέμη.
Στην πρόταση αυτή, σύμφωνα με τον συνθέτη, ο ίδιος παρουσίασε μαζί με τις συνεργάτιδες του και γνωστά τραγούδια άλλων γνωστών συνθετών από το 1930 μέχρι τις μέρες μας.
Ο τίτλος «ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ» είπε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Αρτέμης είναι παρμένος από την πρώτη δισκογραφική εργασία του «Νυχτερινοί Μονόλογοι Α», το χειμώνα του 2001.
Επιθυμία του είναι, όπως είπε, με αυτή την παράσταση να προβάλει εκτός των μεσοπολεμικών ποιητών και σύγχρονους στιχουργούς, ποιητές και συνθέτες, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε νέες φωνές να μεγαλουργήσουν στη σκηνή, ερμηνευτικά.
Τον συνθέτη πλαισίωσαν ερμηνευτικά οι Jacqueline Anna Crickitt, Ελένη Ευσταθίου, Αννέτα Σιμούδη, Κική Μανώλη, Μαρία Ευσταθίου και επίσης ο Σάββας Κούρης, η Julie, η Κωνσταντίνα Κυρσανίδου, η Χαρά Κυριάκου, η Galina Hristova στο βιολί, Ειρήνη Μπουρνού στο πιάνο.


κυπε