Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Γλίστρησε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της

Νεκρή 67χρονη που κατέπεσε από εσωτερική σκάλα της κατοικίας της. Σε ατύχημα αποδίδει εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία Πάφου τον θάνατο γυναίκας, ηλικίας 67 ετών, σε χωριό της επαρχίας Πάφου που φέρεται να κατέπεσε από εσωτερική σκάλα της κατοικίας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 04:40 της Πέμπτης, 66χρονος μόνιμος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου τηλεφώνησε στην Αστυνομία ότι η σύζυγος του φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε από την εσωτερική σκάλα της κατοικία στην οποία διαμένουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο κατέφθασε στη σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, όπου εντόπισαν 67χρονη γυναίκα, η οποία αιμμοραγούσε και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.
Η 67χρονη παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και την επισκέφτηκαν αστυνομικοί διαφόρων τμημάτων καθώς και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.
Αργότερα οι ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή την οποία και εξέτασαν.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων και των ανακρίσεων μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Αναμένεται σε μεταγενέστερο στάδιο η νεκροτομή επί της σορού της 67χρονης ενώ όλα τα μέχρι στιγμής γεγονότα συνηγορούν στο γεγονός ότι ο θάνατος της 67χρονης οφείλεται σε ατύχημα.

ΚΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: