Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Επισκέψεις του Ιδρύματος ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ σε δύο οίκους Ευγηρίας στη Λεμεσό. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Πάσχα δεν σημαίνει για όλους ευτυχία..

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ζουν μονάχοι, δεν έχουν παρέα, συντροφιά ένα άνθρωπο δικό τους να τους σφίξει το χέρι να τους δώσει μια ζεστή αγκαλιά.

Γι΄ αυτούς λοιπόν ανάψετε ένα  κεράκι παραπάνω, για αυτούς που είναι μόνοι και σηκώνουν σταυρούς που δεν είναι ορατοί στα μάτια των άλλων. Γι΄ αυτούς που κρύβουν θλίψη πίσω από το χαμόγελο τους, γι΄ αυτούς που βαδίζουν τον δικό τους Γολγοθά.

Ανάψετε ένα κερί  παραπάνω και για κάποιους άλλους που βρίσκονται ανάμεσα σε πολλούς αλλά βιώνουν την δική τους μοναξιά, σ΄ αυτούς που βρίσκονται σε Ιδρύματα και τους λείπουν οι άνθρωποι οι δικοί τους….

Το ΙΔΡΥΜΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ μέσα στα πλαίσια του ανθρωπισμού και στα πλαίσια του σκοπού που πρεσβεύει πραγματοποίησε το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ μετά την εκκλησία επισκέψεις σε δύο οίκους Ευγηρίας στο ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΑΦΙΟΣ και στο γηροκομείο ΑΓΙΟ ΝΕΟΦΥΤΟΣ στη Λεμεσό. Οι εθελοντές του Ιδρύματος μικροί και μεγάλοι τσούγκρισαν πασχαλινά αυγά με τους ενοίκους εκεί, αντάλλαξαν ευχές, είπαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους. Ο ενθουσιασμός των ηλικιωμένων ήταν απερίγραπτος! Ας είναι αυτές οι όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και ανάπαυλας πηγή ζωής και χαράς γι΄ αυτά τα ανήμπορα καλοσυνάτα γεροντάκια!

Ευχή μας ο κόσμος να γίνει καλύτερος, πιο ανθρώπινος, πιο απλός. Η φετινή Ανάσταση ας φέρει περισσότερη αγάπη κα λιγότερα δάκρυα στη ζωή όλων των ανθρώπων!




































Δεν υπάρχουν σχόλια: