Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Μπούκαραν στο σπίτι δύο γυναικών στην Πάφο και τις έκλεψαν

 

Ένοπλη ληστεία κατήγγειλαν την Παρασκευή στην Πάφο δύο γυναίκες μόνιμες κατοίκοι Κύπρου. Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, την Παρασκευή δόθηκε πληροφορία ότι σε περιοχή στην Πάφο δύο γυναίκες ζητούσαν βοήθεια. Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και εντόπισαν δύο γυναίκες Ουκρανικής καταγωγής οι οποίες ανέφεραν ότι έπεσαν θύματα ληστείας από δύο άγνωστους άντρες οι οποίοι εισήλθαν εντός της κατοικίας τους και υπό την απειλή πιστολιού τους έκλεψαν 1.830 ευρώ.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία οι παραπονούμενες γύρω στη 13:40 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής και αφού η κυρίως πόρτα της κατοικίας τους ήταν ανοικτή, εισήλθαν οι δύο άγνωστοι άντρες και αφού έσπρωξαν την μια γυναίκα εντός του διαμερίσματος υπό την απειλή πιστολιού τους ζήτησαν τα χρήματα τους.
Σύμφωνα με την περιγραφή των δύο φερόμενων δραστών που έδωσαν στην Αστυνομία οι δύο γυναίκες, ήταν ισχυρής σωματικής διάπλασης ύψος 1,75 με 1,80 ηλικίας 35 με 40 ετών.
Ο ένας φορούσε σύμφωνα με την περιγραφή των παραπονούμενων γυναικών κόκκινο φούτερ με κουκούλα, είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μπαντάνα χρώματος μπλε – γκρί, φορούσε παντελόνι μακρύ σκούρου χρώματος και άρβυλα.
Ο δεύτερος, ανέφεραν, φορούσε μακρυμάνικη ζακέτα χρώματος σκούρου μπλέ, σορτσάκι κοντό και παπούτσια χρώματος μπεζ με κίτρινο καθώς και υφασμάτινα γάντια.
Οι εξετάσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται από την Αστυνομία Πάφου.

κυπε

φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: