Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

"Γιατί πληρώνουμε το νερό «χρυσάφι» στο Δήμο Πάφου; Απαντήστε μας κύριοι…"

"Επανέρχομαι στο θέμα της φορολογίας του Δήμου Πάφου η οποία είναι εξαιρετικά υψηλή σε σχέση με άλλους Δήμους της Πάφου και της Κύπρου, γενικότερα.

Σκύβαλα, υδατοπρομήθεια αλλά και ΣΑΠΑ. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και επιβάλλεται το νέο δημοτικό συμβούλιο να εξετάσει την άμεση μείωση των τελών αυτών.

Στέκομαι ιδιαίτερα στην χρέωση υδατοπρομήθειας. Ο Δήμος Πάφου χρεώνει για τα πρώτα 45 κυβικά  μέτρα προς 1 ευρώ. Μέχρι τα 60 κυβικά προς 2,75 ευρώ και από εκεί και πάνω προς 4,25 ευρώ το κυβικό μέτρο. Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Μετά από έρευνα που έχω κάνει, δημοσιοποιώ τιμολόγια υδατοπρομήθειας από την Ελλάδα. Όπως βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτω, η χρέωση είναι μεταξύ 0,35 και 0.52 σεντ το κυβικό μέτρο. Μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά. Περίπου στα ίδια με την Ελλάδα, ελαφρώς υψηλότερη,  είναι η χρέωση και στην Αγγλία.





Διερωτώμαι….γιατί στο Δήμο Πάφου  πληρώνουμε τόσα πολλά χρήματα για νερό; Γιατί η χρέωση ανά κυβικό μέτρο  είναι τόσο υψηλή σε σύγκριση με άλλες χώρες; Ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι εδώ και τώρα, γιατί το θέμα είναι σοβαρότατο.   

Εγώ ο Δημήτρης Μαραγκός μιλούσα και μιλώ με αποδείξεις και στέκομαι δίπλα στους πολίτες,  που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.     

 

Δημήτρης Μαραγκός

Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου –

Κίνηση Σωτηρία της Πάφου. Ν.8

 

Τηλ., viber, whatsapp - 99303244

E- mail - marangosekloges@gmail.com

 

FacebookMarangos Dimitri

Ώρες ραντεβού στο γραφείο  – καθημερινά 18.30 μμ – 20.00 μμ

ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: