Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Πάμπος Πιττοκοπίτης. Ο πρώτος πρόεδρος του επαρχιακού οργανισμού αυτοδιοίκησης Πάφου

Με βάση το τελικό αποτέλεσμα ο Χαράλαμπος Πιτοκοπίτης εξασφάλισε 17,965 ψήφους ή ποσοστό 41,9%. Ο Κώστας Κωνσταντίνου έλαβε μόλις 38 ψήφους λιγότερες, 17, 927 ή ποσοστό 41,8%. 

Άγγελος Ονησιφόρου. Ο νέος αντιδήμαρχος Πάφου

 

 Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου είναι ο νέος αντιδήμαρχος Πάφου. Να σημειωθεί ότι δεν τύγχανε καμιάς κομματικής υποστήριξης. 

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Ο Φειδίας εκλέγεται Ευρωβουλευτής


 Η μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών, σύμφωνα με τα exit polls των τηλεοπτικών σταθμών της Κύπρου, είναι ο 24χρονος YouΤuber Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος αν και μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος, αφήνει πίσω παραδοσιακά πολιτικά κόμματα και εκλέγεται ευρωβουλευτής. 

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Όλες οι λεπτομέρειες για τις αυριανές εκλογές

Σε διπλή εκλογική αναμέτρηση οδεύει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κύπρος, αφού αύριο Κυριακή θα διεξαχθούν ταυτόχρονα Ευρωεκλογές και εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Δυνατά ο Άγγελος Ονησιφόρου για τη θέση του Αντιδημάρχου Πάφου

Μεγάλη δυναμική φαίνεται να έχει αποκτήσει εδώ και αρκετό καιρό η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Άγγελου Ονησιφόρου για τη θέση του Αντιδημάρχου Πάφου.

Πανέτοιμος να αναλάβω δημοτικός σύμβουλος Πάφου. ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω την πείρα, την ιστορία και το υπόβαθρο. Για το λόγο αυτό σας καλώ, φίλοι και φίλες, να με ψηφίσετε την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης. Βοηθούσα τον κόσμο και θα συνεχίσω να το κάνω, κάτι που έχει αναγνωριστεί.

Ηλίας Μυριάνθους. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής - ΒΙΝΤΕΟ

 


Γιώργος Σολωμού. Ανεξάρτητος υποψήφιος κοινοτάρχης Κουκλιών

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΜΕ Χ + ✓ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Antonio Boggati watches, χορηγός στο φεστιβάλ Καννών - ΒΙΝΤΕΟ


Prestige show production with Antonio Boggati watches 19 May 2024 event Cannes film festival Villa Lys Cannes. Μια καταπληκτική εκδήλωση που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Antonio Boggati watches ήταν χορηγός. Καταπληκτικά κομμάτια τα ρολόγια της εταιρείας. Κάνουν τη διαφορά. 

Designer Sandhya  Manniesing Netherland  hair & make up Andrea Alexe,  φωτογράφοι Viresh , Concelis, Mykola, Jiten , Luc  Netherland , Manich Netherland Team


77th Awards Film Festival Cannes - 24 Μαΐου. Χορηγός επικοινωνίας ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ. ΦΩΤΟ

Η Prestige Show production ήταν Συν διοργανωτής της GSF Awards Global Short Film Awards Gala and Luxe Fashion shows ‎ που έγινε  στο πολυτελέστατο  Ξενοδοχείο Carlton στις Κάννες .

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ο σύντροφος Κύπριας στο Λονδίνο την δολοφόνησε με 17 μαχαιριές

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο σύντροφος Κύπριας στο Λονδίνο, αφού τη δολοφόνησε με 17 μαχαιριές όταν εκείνη του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, πρόκειται για τον 36χρονο Leon Murray, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 32χρονη Κύπρια του Λονδίνου, Κέισα Χριστοδούλου. Ο 36χρονος καταδικάστηκε αφού κρίθηκε ένοχος την Παρασκευή 31 Μαΐου μετά από δίκη στο Wood Green Crown Court.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Αγωνιώντας για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης

Εβδομήντα τέσσερα  χρόνια μετά την  Διακήρυξης του Ρομπέρ Σουμάν που σχεδίασε ουσιαστικά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα , το κλίμα που διαμορφώνεται μεταξύ των 27 χωρών μελών ,για το μέλλον της Ευρώπης καθόλου ελπιδοφόρο χαρακτηρίζεται .