Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ο Μάκης Δημάκης στην Πάφο


 "Γιορτή Κατακλυσμού"- Ξεσήκωσε το κοινό ο Μάκης Δημάκης . Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εκδηλώσεις για τη γιορτή του Κατακλυσμού με επίκεντρο τη μεγάλη Συναυλία με τον γνωστό Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή Μάκη Δημάκη και τους Droulias Brothers, ενώπιον πλήθους κόσμου.

Οι εκδηλώσεις της Γιορτής του Κατακλυσμού κορυφώνονται σήμερα με τη διοργάνωση των Θαλάσσιων Αγωνισμάτων στις 5.00 το απόγευμα και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παραδοσιακών σχημάτων στις 8.00 το βράδυ στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Πάφου. Εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Οι εκδηλώσεις για το τριήμερο του Κατακλυσμού κορυφώνονται σήμερα και στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς με αποκορύφωμα το χορευτικό πρόγραμμα από τον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη (κάτοχο του ρεκόρ γκίνες στον χορό των ποτηριών) στις 19:50 στο Λιμανάκι του Λατσιού τη Δευτέρα. Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, σήμερα Δευτέρα του Κατακλυσμού θα προσφερθεί δωρεάν ψυχαγωγία παιδιών με σκάφη από το Latchi Water Sports και θαλάσσια αγωνίσματα.
Τη Δευτέρα οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και χορούς από την ομάδα χορού Διαμάντως Νεοφύτου από τη Σχολή Δράκου και τραγούδια και ποιήματα από τον Γιώργο Γεωργίου. Επίσης ζωντανή μουσική με τους Γιώργο Βασιλείου και Μαριλένα Χαραλάμπους.

Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: