Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Στο κόκκινο σήμερα η θερμοκρασία στην Κύπρο


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, θαλάσσιοι ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα νότια παράλια, γύρω στους 32 στα βόρεια και δυτικά παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.