Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Δείτε ποιοι και πως κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο


Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εξετάζει υπόθεση κλοπής οχήματος και ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς τροχαία αδικήματα στα οποία φέρεται να εμπλέκεται 20χρονος, που έχει απασχολήσει κατ` επανάληψη την Αστυνομία Πάφου για παρόμοιας φύσης αδικήματα.


Η καταγγελία για την κλοπή οχήματος έγινε το πρωί, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μετά την καταγγελία ωστόσο, γύρω στις 15:30 σήμερα το μεσημέρι, ένας πολίτης αντιλήφθηκε αυτοκίνητο - που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν το κλοπιμαίο - να οδηγείται με αμέλεια από νεαρό 20 ετών από την Πάφο.

Ακολούθως ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία, περίπολος της οποίας έσπευσε στο χώρο όπου θεάθηκε το αυτοκίνητο, που είχε εμπλακεί σε ατύχημα με όχημα που οδηγούσε μια κοπέλα.

Μετά το ατύχημα ο νεαρός εγκατέλειψε το όχημα και εισήλθε τρέχοντας σε ξενοδοχειακό κατάλυμα της περιοχής. Στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς, που τον ακολούθησαν, τραυματίστηκε.

Τόσο εκείνος όσο και η κοπέλα που οδηγούσε το άλλο όχημα με το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο ο 20χρονος μεταφέρθηκαν  στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις.


Πηγή: ΚΥΠΕ