Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Εμπρησμοί χθες βράδυ στη Λάρνακα

Τέσσερα αυτοκίνητα στη Λάρνακα και μία λυόμενη κατοικία στο δρόμο Αγγλισίδων – Αλεθρικού καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.30 σήμερα τα ξημερώματα έγινε αντιληπτή φωτιά σε 4 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από κατοικία στην Οδό Ψηλορείτη στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή όπου από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι τα δύο αυτοκίνητα που ανήκαν σε γυναίκα και στον γιο της, αξίας τριών χιλιάδων και χιλίων ευρώ αντίστοιχα και ήταν σταθμευμένα στο ισόγειο της κατοικίας, καταστράφηκαν αν ολοσχερώς. 

Από τη φωτιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές και το εξωτερικό μέρος της κατοικίας.

Σε διπλανό οικόπεδο ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο αξίας τριών χιλιάδων ευρώ, ιδιοκτησίας Λειτουργού του Τμήματος Δασών. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δίπλα από το αυτοκίνητο υπήρχε δεύτερο υπηρεσιακό όχημα το οποίο ανήκει στο Τμήμα Δασών, αξίας 10 χιλιάδων ευρώ, το οποίο επίσης καταστράφηκε.

Μετά από μία ώρα ο Αστυνομικός  Σταθμός Κοφίνου ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε λυόμενη κατοικία που βρίσκεται σε αγροτεμάχιο στην τοποθεσία «Πούππες», στο δρόμο Αγγλισίδων – Αλεθρικού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο η λυόμενη κατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς.  

Οι δύο σκηνές αποκλείστηκαν και φρουρούνται, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να γίνουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου.


Πηγή: ΚΥΠΕ