Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δείτε ποιος δεν παραδέχεται ότι μαχαίρωσε τον πατέρα του

Δεν παραδέχτηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει 19χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού του 48χρονου, ανάπηρου πατέρα του με μαχαίρι.

Στη σημερινή δικάσιμο, ο 19χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του τραυματισμού, απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη διαδικασία για τις 15.6.2018, ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί ο 19χρονος στο Δικαστήριο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ακρόασης με την κλήση μαρτύρων. Διέταξε, επίσης, όπως μέχρι τότε ο 19χρονος παραμείνει υπό κράτηση.
Ο 19χρονος φέρεται να λογομάχησε με τον πατέρα του και ακολούθως να του επιτέθηκε με μαχαίρι, στην παρουσία συγγενικών του προσώπων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο 48χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι  ιατρός διέγνωσε πως αυτός έφερε επιφανειακό τραύμα.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος αντιμετωπίζει και το αδίκημα της κλοπής, που ωστόσο εξετάζει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
Πηγή: ΚΥΠΕ