Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Δείτε ποιος και που έπνιξε, μαχαίρωσε και βίασε το άψυχο σώμα της πρώην συντρόφου του


Σοκ προκαλεί η δολοφονία μίας 19χρονης στη Ρωσία από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την έπνιξε, την μαχαίρωσε, βίασε το άψυχο σώμα της και μετά έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος ήρθαν στο φως από τα μηνύματα που έστειλε μέσω διαδικτύου ο 19χρονης δράστης στους γονείς της άτυχης Τατιάνα Στράκοβα. Ο Αρτιόμ Ισάκοφ αναφέρει ότι η καρδιά της συνέχισε να χτυπάει μετά την προσπάθειά του να την πνίξει και έτσι πήρε ένα μαχαίρι για να τελειώσει την "αποστολή" του. Στη συνέχεια, είχε σεξουαλική επαφή με το πτώμα της, σταμάτησε για να φάει ένα σάντουιτς και λίγες ώρες αργότερα επανέλαβε τον σεξουαλική πράξη.
Ακολούθως, έγραψε τα μηνύματα προς τους γονείς της Στράκοβα, στα οποία, μεταξύ άλλων, ζητούσε συγχώρεση και τους αποκάλυπτε πού θα έβρισκαν τα πτώματά τους. Αφού τα έστειλε, κρεμάστηκε.
Αιτία του άγριου εγκλήματος φαίνεται να είναι η ζήλια που αισθάνθηκε ο 19χρονος, όταν είδε την πρώην κοπέλα του με έναν άλλο άνδρα. Ο ίδιος τόνισε ότι η εμμονή του να κάνει σεξ μαζί της, ήταν αυτό που τον οδήγησε στο έγκλημα. Ο δράστης, που ήταν φοιτητής πληροφορικής, έγραψε ότι οι ενέργειές του ήταν "τρομερές, αλλά έκανα αυτό που ήθελα".
Η Στράκοβα που φοιτούσε σε ένα από τα πιο καλά πανεπιστήμια της Μόσχας και είχε εξαιρετικούς βαθμούς, συνέχισε να συζεί με τον Ισάκοφ και μετά το τέλος της σχέσης τους. Πρόσφατα η κοπέλα είχε εμφανιστεί στο διαμέρισμά τους με τον νέο της σύντροφο. Ο 19χρονος παραδέχτηκε στα μηνύματά του ότι είχε κουραστεί να ακούει τις δικαιολογίες της προκειμένου να αποφύγει να πιει ένα ποτό του μαζί του ενώ την ίδια ώρα φλέρταρε με φίλο του.

"Είναι τόσο κρύα όσο και τα αισθήματά της για μένα"

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που δίνει για την δολοφονία και τον βιασμό. "Ήρθε σπίτι, καθόμουν στην κουζίνα, πήγε στο δωμάτιό της. Την χτύπησα στο πρόσωπο, έπεσε στο πάτωμα. Τις έριξα μερικές ακόμα μπουνιές, άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα και μου ζήτησε να φύγω. Δεν έφυγα, LOL, άρχισα να την πνίγω. Σε κάποιο σημείο είχε φαινομενικά πεθάνει αλλά η καρδιά της συνέχισε να χτυπάει. Και αποφάσισα να την βιάσω πριν κρυώσει. Αφού τελείωσα, συνειδητοποίησα ότι η καρδιά της συνέχισε να χτυπά. Έβαλα τα χέρια μου στο λαιμό της, στη συνέχεια πήρα ένα μαχαίρι και έκοψα τον λαιμό της. Δεν ξέρω πόσο καλά το έκανα αλλά υπήρχε πολύ αίμα. Η καρδιά της εξακολουθούσε να χτυπάει. Τότε πήρα το μαχαίρι και την χτύπησα δύο φορές ανάμεσα στα πλευρά της. Μετά την βίασα μία φορά ακόμα και αποφάσισα να γράψω αυτό. Κάποια στιγμή γέμισα το στόμα της με το καλσόν της, έτσι δεν έβλεπα το αίμα της και δεν άκουγα κάποιους περίεργους ήχους που έκανε το σώμα της".
Συνεχίζοντας, επεσήμανε ότι πήγε στη κουζίνα και έφαγε κάτι - "θα πάω και θα φτιάξω σάντουιτς, θα το απολαύσω όσο μπορώ" - και κοιμήθηκε λίγες ώρες για να κάνει και πάλι σεξ και με πτώμα. "Είναι τόσο κρύο, όπως τα συναισθήματά της για εμένα", έγραψε. "Την αγάπησα παρά πολύ. Αυτή τη στιγμή έχω συνειδητοποιήσει τι έκανα. Αισθάνομαι κρύο και τα χέρια μου τρέμουν ακόμα περισσότερο", αναφέρει και παραδέχεται στη συνέχεια ότι ένιωσε αηδία για το σεξ με το πτώμα, τονίζοντας: "Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να αυτοκτονήσω".
(Πηγή: Daily Mail)