Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Συγκλονιστικό. Βίασε και έσφαξε την ανιψιά του

Σοκ προκαλεί η είδηση του βιασμού και της σφαγής 20χρονης από τον θείο της. Δείτε όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες. 
Ο 33χρονος οικοδόμος, που κατηγορείται για βιασμό και δολοφονία της 20χρονης ανιψιάς του Celine Dookhran, υποστηρίζει ότι έκανε συναινετικό σεξ με τις δύο γυναίκες. Κατηγορεί μάλιστα την 21χρονη για τη δολοφονία της ανιψιάς του.

Αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται για τον ίδιο στις 19 Ιουλίου και τις άφησε στο σπίτι και έφυγε. Όταν γύρισε βρήκε την 20χρονη ανιψιά του νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που ανακαίνιζε και την 21χρονη με αίματα στα χέρια.
Ο Mujahid Arshid δικάζεται για την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία της Celine και την απόπειρα δολοφονίας της 21χρονης που επέζησε. Το πτώμα της Celine βρέθηκε σε καταψύκτη στο σπίτι, ενώ το δεύτερο θύμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στους καρπούς και τον λαιμό.
Ανέφερε ότι είχε καλέσει τις δύο γυναίκες να περάσουν τη μέρα μαζί του και έμαθε ότι η ανιψιά του Celine σχεδίαζε να το σκάσει μετά από διαμάχη με την οικογένειά της. Αφού τις πήγε στο σπίτι που ανακαίνιζε, έκανε σεξ με την 21χρονη γιατί η Celine ήταν, όπως υποστήριξε, κουρασμένη.


«Η 21χρονη τρελάθηκε. Δεν μπορώ να σας πω πόσο θυμωμένη ήταν. Είναι απίστευτα κτητική και προφανώς με άκουσε στον πάνω όροφο και ήρθε ουρλιάζοντας. Με χτύπησε στο στήθος. Μου φώναξε. Η Celine άρχισε να κλαίει. Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά με τις γυναίκες που μου φωνάζουν. Προσπάθησα να κατευνάσω τα πνεύματα».

Είπε ότι έφυγε από το σπίτι και τις άφησε να λύσουν τις διαφορές τους. Αφού τηλεφώνησε στη μητέρα του, γύρισε σπίτι μετά από 20 λεπτά. «Όταν ανέβαινα τη σκάλα, είδα την 21χρονη να στέκεται εκεί. Είχε το μαχαίρι στα χέρια. Ήταν γεμάτη αίματα. Είδα τη Celine στο μπάνιο. Υπήρχε αίμα παντού. Ήταν εμφανές ότι είχε πεθάνει. Της έκλεισα τα μάτια».
Πηγή: Dailymail