Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Το οδικό δίκτυο στην Κύπρο προς τα ορεινά


Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση του οδικού δικτύου στις διάφορες επαρχίες έχει ως ακολούθως:

Στην αστικές περιοχές δεν παρατηρείται οποιοδήποτε πρόβλημα και οι δρόμοι είναι ανοικτοί για την κυκλοφορία.


Στην περιοχή Κλήρου, λόγω έντονης βροχόπτωσης, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα.

Στην επαρχία Πάφου, όπου σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας, ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός λόγω υπερχείλισης του ποταμού Έζουσα. Επίσης κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος που διέρχεται από το γεφύρι του Τζιέλεφου στην περιοχή Κελοκεδάρων.

Στις ορεινές περιοχές επαρχίας Λεμεσού, σημειώθηκαν κατολισθήσεις βράχων σε διάφορα σημεία του δρόμου Γεράσας – Καλού Χωριού και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα.

Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι πιο κάτω δρόμοι:

1. Καρβουνά – Τροόδους

2. Πλατρών – Τροόδους

3. Πρόδρομου – Τροόδους

4. Αγίου Θεόδωρου – Παπούτσας

5. Αγρού – Παλαιχωρίου

6. Αγρού – Χανδριών – Κυπερούντας

7. Κυπερούντας – Καρβουνά

8. Αγριδιών – Χανδριών

9. Πολύστυπου – Χανδριών

10. Δύμων – Κυπερούντας

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.