Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Το αντίο της "Σιδηράς Κυρίας" του Πάφος 2017...!


Αναμφίβολα η Γεωργία Ντέτσερ , αποτέλεσε το "κλειδί" για τη μεγάλη επιτυχία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος Πάφος 2017, αφού τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια που ανέλαβε τα ηνία της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία και οδήγησε με εξαιρετική μαεστρία το καράβι του Πάφος 2017, στο δρόμο προς την...Ιθάκης!
Σε ένα δρόμο που δεν ήταν στρωμένος με...ροδοπέταλα, όμως παρόλα τα μεγάλα εμπόδια που βρέθηκαν στην πορεία, με το ανεξάντλητο πάθος της, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό της κέρδισε το μεγάλο στοίχημα και πλέον στο φινάλε , όλοι αναγνωρίζουν ότι η..."Σιδηρά Κυρία" του Πάφος 2017, άφησε τη δική της σφραγίδα στον άθλο που πέτυχε η πιο μικρή Πολιτιστική Πρωτεύουσα στην ιστορία του θεσμού...! Με την ευκαιρία της αποχώρησης της Γεωργίας Ντέτσερ από το Πάφος 2017, φίλοι και το προσωπικό του Οργανισμού παρέθεσαν προς τιμήν της αποχαιρετιστήριο γεύμα σε ένα από τα πιο αγαπημένα της...στέκια την ταβέρνα Κουτουρού στην φημισμένη πλατεία του Έρωτα στο κέντρο της Πάφου. 

     Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα η Γεωργία Ντέτσερ ευχαρίστησε θερμά τους αγαπημένους της φίλους τονίζοντας ότι οι ισχυροί δεσμοί φιλίας και αγάπης θα είναι παντοτινοί, αφού πλέον η Πάφος και οι άνθρωποί της  έχουν  κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Εκ μέρους του προσωπικού η Παυλινα Φλεβοτομά και ο Στέλιος Παπαγεωργίου, ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων την αγαπημένη Γεωργία και πέραν από τα αναμνηστικά δώρα της ευχήθηκαν κάθε καλό με υγεία και αγάπη στην μετέπειτα επαγγελματική και προσωπική της σταδιοδρομία