Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Χαμηλές οι θερμοκρασίες το βράδυ στην Κύπρο


Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις.
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά προς τις αυγινές ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
 
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
 
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ