Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Παραιτήθηκε από το ΔΗΚΟ η Νεκταρία Χαραλάμπους



Η νεαρή Νεκαταρία Χαραλάμπους παραιτήθηκε από το ΔΗΚΟ. Ήταν υπεύθυνη δημοσίων και διεθνών σχέσεων ΝΕΔΗΚ Πάφου. Ακολουθεί η επιστολή...
Προς Πρόεδρο και Ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος

"Μόλις εχω παραλάβει την επιστολή με τις κατηγορίες όπου μου απαγγέλλετε που με καλείτε να εμφανιστώ ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δημοκρατικού κόμματος.
Ντροπή και μονο ντροπή. Αυτο αισθάνομαι αγαπητή ηγεσία του "Δημοκρατικού"κόμματος. Η απαξία και η αποστροφή είναι τα κυρίαρχα συναίσθηματα που προκαλεί στους νέους η πολιτική.Για μένα η πολιτική είναι παρούσα και υπαρκτή.
Όχι όμως στον μικρόκοσμο των κομμάτων. Καταργείτε κάθε έννοια της ελευθεριας. Αποδυναμώνετε κάθε θεσμό. Κύριε Παπαδόπουλε,σαν πρόεδρος του κόμματος δεν είσασταν κοντά στους Νέους,παρα μονο όταν πλησίαζαν εκλογές.

Εσείς και "οι δικοί σας" απαξιώνατε οποιοδήποτε είχε αντίθετη άποψη με εσάς.
Εαν σε μια νέα 26 χρόνων το παραδειγμα που δίνετε είναι η παραπομπή της στο Πειθαρχικό ,τότε πραγματικά η όλη κατάσταση είναι τραγική.

Μια μερίδα νέων ημασταν παρών στις προεκλογικές αυτού του κόμματος,κάποιοι ως υποψήφιοι άλλοι ως ενεργά μέλη,το μονο που εισπράτταμε απο εσάς ήταν έχθρα και απαξίωση.

Ευτυχώς αποδείξαμε ποιοι πραγματικά ημαστε με τα αποτελέσματα των εκλογών ασχέτως εάν δεν ευνοουμασταν απο εσάς αφού δεν ήμασταν όπως μας αποκαλούσατε"δικοί σας".Καταφέραμε με πείσμα,υπομονή και επιμονή να βγούμε νικητές και ήμαστε νικητές!

Στις κατηγορίες που μου απαγγέλλετε αναφέρεστε σε παράβαση άρθρων του καταστατικού του κόμματος.Αλήθεια Κύριοι ,σε ποιο άρθρο του καταστατικού αναφέρεται το "δία βοής";

Το κυριότερο, όμως, μπορεί κάποιος να μου υποδείξει σε ποιο άρθρο του Καταστατικού αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος θα πρέπει να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Δημοκρατίας;
Όσο και να προσπαθείτε, η απάντηση είναι μόνο μια. Σε κανένα άρθρο. Και για να γνωρίζετε, το συγκεκριμένο άρθρο τροποποιήθηκε επί προεδρίας του Τάσσου Παπαδόπουλου και αναφέρεται μόνο στην προεδρία της Βουλής και όχι της Δημοκρατίας.
Αν είναι κάποιος που παραβιάζει το Καταστατικό του κόμματος, αυτοί είστε εσείς και η μικρή ομάδα σας.
Κατά τα άλλα δεσμευοσασταν ενώπιον του λαού πως θα φέρετε την αλλαγή... Τρέμω και μόνο στην ιδέα σε τι ενέργειες και πράξεις θα προχωρούσατε αν ο λαός σε επέλεγε, αλλά και πόσο πόνο και κόστος θα είχε ο τόπος και ο λαός μας. Ευτυχώς, ο κόσμος το συνειδητοποίησε έγκαιρα και σας επεκλισε.
Τέλος ,δεν πρόκειται να με "δικάσει"κανένα ψευδοδικαστήριο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα Δημοκρατικό κράτος με Δημοκρατικό πολίτευμα.Κύριοι, παραιτούμαι απο μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος επομένως και απο την Γραμματεία της ΝΕΔΗΚ Πάφου".


Νεκταρία Χαραλάμπους