Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία στην Πάφο. Νεκρό το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Απεβίωσε η 10χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο.
Tη μάχη με την ζωή έχασε το 10χρονο κοριτσάκι όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Τάσος Παπαδόπουλος στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνση Πάφου Μιχάλη Ιωάννου η ώρα 14:00 μετά το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε την 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα ηοποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.Συνεπεία της σύγκρουσης το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Την σκηνή του δυστυχήματος επισκέφτηκε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης . Ακολούθως ο κ. Χαμπιαούρης συνομίλησε με την οικογένεια της 10χρονης εκφράζοντας τα συλληπητήρια του.
Η μικρή κατάγεται από την Βουλγαρία αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο. Φοιτούσε στο 12ο Δημοτικό Πεύκιος Γεωργιάδης . Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι ηλικίας 8 ετών κυπε