Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Όλα τα νεότερα σχετικά με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα


Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 8.40 χθες βράδυ,

ενώ 37χρονος προσπαθούσε να σταθμεύσει στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει στη Λάρνακα, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστο πρόσωπο.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 37χρονο να βρίσκεται τραυματισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Σύμφωνα τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του 37χρονου κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.


http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=16560


Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου που σημειώθηκε χθες βράδυ, στο ανοιχτό πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει το θύμα στην περιοχή του λιμανιού στην Λάρνακα.
 
Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, φαίνεται ότι την ώρα που προσπαθούσε ο 37χρονος να σταθμεύσει, πρόσωπο τον ανέμενε και πυροβόλησε εναντίον του. 
 
Ο 37χρονος τραυματίστηκε στον λαιμό και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. 
 
Η κατάσταση της υγείας του 37χρονου είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου. 
 
 
Αυτή τη στιγμή, σημείωσε, διερευνώνται τα κίνητρα της απόπειρας ενώ διεξάγονται ανακρίσεις για τον εντοπισμό του δράστη. 

φώτο
sigmalive