Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Κορυφαίους αθλητές και αθλητές πρότυπα βράβευσε ο Δήμος Λεμεσού



Σε μια λαμπρή εκδήλωση, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» πραγματοποιήθηκε η θεσμοθετημένη Τελετή βράβευσης Αθλητικών Προτύπων, Αρίστων Αθλητών και Σωματείων του Δήμου Λεμεσού.
 





Στη διάρκεια της Τελετής, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων, απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού Λοΐζος Μαυρουδής. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από τον χώρο του αθλητισμού.
Για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020 και τις διακρίσεις τους βραβεύτηκαν οι αθλητές: Παύλος Κοντίδης Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Μίλαν Τραΐκοβιτς Πρωταθλητής Στίβου, Μάριος Γεωργίου Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής, Άντρη Ελευθερίου Πρωταθλήτρια Σκοποβολής, Ανδρέας Καριόλου Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας και Μαριλένα Μακρή Αθλήτρια Ιστιοπλοΐας.
Ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στην ΑΕΛ Λεμεσού Κυπελλούχο Κύπρου 2018/19 και στην Apollon Ladies Πρωταθλήτρια Κύπρου 2018/19.
Ο Δήμος Λεμεσού βράβευσε επίσης, τους Εύρο Δημοσθένους, Στάθη Στασή, Στέλιο Μαρνέρο, Χρίστο Παπαπέτρου, Σοφρώνη Αυγουστή, Μάριο Χριστοδούλου και Ανδρέα Χριστοφή, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν και αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον του αθλητισμού.