Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Βίασε 34χρονη στη στάση λεωφορείων

 

Τον άνδρα με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, για τον εφιάλτη που φέρεται να βίωσε η 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έπεσε θύμα βιασμού του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε.

Σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή  που έχει δώσει η νεαρή γυναίκα, «πρόκειται για ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι με δύο γραμμές, τη μια γραμμή πιο φαρδιά από την άλλη».

Η 34χρονη βρήκε το κουράγιο και έδωσε τα χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς προκειμένου να καταφέρουν να τον ταυτοποιήσουν.

Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει αναφέρει: «Ηταν γύρω στο 1,65-1,70, εύσωμος με λευκή επιδερμίδα, περίπου 40 ετών, κοντοκουρεμένος με κάστανα μαλλιά. Φορούσε ένα μαύρο στενό τζιν, και ένα κοντομάνικο επίσης μαύρο μπλουζάκι, και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Η ανάσα του μύριζε αλκοόλ».

Όπως κατήγγειλε, όλα συνέβησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ανέμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της, στο αεροδρόμιο.

Ο δράστης φέρεται να την πλησίασε να την απείλησε με μαχαίρι και να την οδήγησε σε παρκάκι.

Άρχισε να την απειλεί πως θα τη μαχαιρώσει εάν φωνάξει, με αποτέλεσμα η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, να μην αντιδράσει. Στη συνέχεια την έγδυσε και τη βίασε.

Φρίκη προκαλεί η λεπτομέρεια που αποκάλυψε η καταγγέλλουσα ότι ο βιαστής, μετά την αποτρόπαια πράξη του, την κοίταξε και τη ρώτησε αν θέλει να γίνει το κορίτσι του.

Η γυναίκα βρήκε όσο κουράγιο της είχε απομείνει, μάζεψε τα πράγματά της και πήγε ξανά στη στάση, εκεί όπου βρισκόταν ένας άνδρας.

Όπως ανέφερε, από τον φόβο και την ντροπή της για όσα είχαν προηγηθεί δεν είπε τίποτε.

Το δράμα της ωστόσο δεν είχε τελειώσει. Ο βιαστής την πλησίασε ξανά, την πήρε αγκαλιά και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Όταν του αρνήθηκε, την απείλησε ξανά με τη ζωή της λέγοντας πως αν μιλήσει σε κάποιον θα τη σκοτώσει, και έφυγε με κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

Τελικά η 34χρονη κατήγγειλε το μαρτύριό της, με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του.


https://www.iefimerida.gr/ellada/psahnoyn-biasti-me-tatoyaz-sto-palaio-faliro

Δεν υπάρχουν σχόλια: