Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ"

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ ξεκινά δυναμικά τις χειμερινές της εμφανίσεις με ένα αφιέρωμα που θα αγαπήσουμε.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 22:30 στον ανανεωμένο "Μπαράκι της Διδότου - Πολυχώρος Πολιτισμού" θα απολαύσουμε δημιουργίες του αξέχαστου Άκη Πάνου και θα αφήσουμε πίσω τα δύο δύσκολα χρόνια που μας απομάκρυναν από τις όμορφες μουσικές μας.
Από το «Θα κλείσω τα μάτια» και το «Πυρετός» μέχρι το «Όνειρα» θα (ξανα)γνωρίσουμε γνωστά και άγνωστα τραγούδια ερμηνευμένα με τον ξεχωριστό τρόπο της ερμηνεύτριας.
Γεννημένη στη Σκόπελο, το προσωπικό της καταφύγιο, η Κατερίνα ήρθε σε επαφή με τη μουσική στα έντεκά της χρόνια. Ξεκίνησε παίζοντας κιθάρα και κάνοντας παραστάσεις στη Σκόπελο, με τον αδερφό της, Γιώργο.
Η μουσική έγινε τρόπος ζωής και μετά τις σπουδές στη φαρμακευτική στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε να ακολουθήσει το όνειρό της.
Έτσι μετακόμισε στην Αθήνα όπου ήρθε σε επαφή και συνεργάστηκε με εξέχοντες μουσικούς όπως το Γιάννη Σπανό, το Μίμη Πλέσσα, το Θανάση Πολυκανδριώτη, τη Γλυκερία, το Γιάννη Κούτρα αλλά και νεότερους όπως τον Κώστα Μακεδόνα, το Νίκο Ζιώγαλα, τον Παντελή Θαλασσινό, το Γιάννη Νικολάου, τον Αντώνη Μιτζέλο.
Το 2002 παρουσίασε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Φως Αυγούστου» και από τότε είχαν σειρά άλλοι τέσσερις δίσκοι με τραγούδια διαφόρων δημιουργών μα και με στίχους και μουσικές δικές της, ο καθένας με την ίδια αισθητική και μοναδικότητα που διέπουν την Κατερίνα.
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, δίνουμε ραντεβού σε μια ιδιαίτερη βραδιά στο "Μπαράκι της Διδότου - Πολυχώρος Πολιτισμού" έναν χώρο-στέκι του καλού Ελληνικού τραγουδιού με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ και τους εξαιρετικούς μουσικούς της, τον ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στο πιάνο, τον ΑΡΗ ΚΟΥΚΟ στο μπουζούκι και τον ΝΙΚΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στην κιθάρα.
Σας περιμένουμε!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3642990

Δεν υπάρχουν σχόλια: