Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Πολλά προβλήματα στα κέντρα αναψυχής προκαλεί η κακοκαιρία

 Τις τελευταίες δύο ημέρες με τις απροσδόκητες βροχές και ανεμοθύελλες παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα στα κέντρα αναψυχής σε παγκύπρια κλίμακα ανέφερε ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Συνδέσμων Κέντρων Αναψυχής Φύτος Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα ξημερώματα της Κυριακής και σήμερα Δευτέρα προκλήθηκαν μεγάλα προβλήματα ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου με τις απροσδόκητες βροχές και τις ανεμοθύελλες σε τραπεζοκαθίσματα και στις ομπρέλες.
Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις υπερχείλησαν φρεάτια αλλά κι οι ισχυροί ανέμοι δημιούργησαν προβλήματα στις περιουσίες των ιδιοκτητών των κέντρων αναψυχής. Τα καιρικά φαινόμενα είπε χαρακτηριστικά ήταν απρόσμενα και άμεσα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα αφού δεν πρόλαβαν οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να ετοιμαστούν για την χειμερινή περίοδο και να εισέλθουν στους εσωτερικούς τους χώρους αλλά και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες υποδομές.
Χτες και σήμερα Δευτέρα οι άνεμοι είναι ισχυροί από όλες τις κατευθύνσεις αλλά και οι βροχοπτώσεις έντονες είπε ο κ. Θρασυβούλου, ενώ τα τραπεζοκαθίσματα είναι εκτεθειμένα στους εξωτερικούς χώρους. Προβλήματα αντιμετώπισαν και τα κέντρα αναψυχής εκτός των παραλιακών μετώπων.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: