Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του στην κακοκαιρία της Κρήτης

 

Ο άτυχος Κωνσταντίνος Βεργάκης ήταν ο 50χρονος άντρας που έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν ένας από τους καλύτερους φωτογράφους της Κρήτης.

«Ποιητή» της φωτογραφίας τον αποκαλούν άνθρωποι που τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του.

O Κωνσταντίνος Βεργάκης ήταν 30 χρόνια φωτογράφος. Το πάθος του για τη φωτογραφία δεν σταμάτησε ποτέ, ωστόσο επιθυμούσε να πειραματιστεί πάνω σε διάφορους τύπους φωτογραφίας, εκτός από τα πορτρέτα.

Ο άτυχος 50χρονος, που ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, πήγαινε στην Αγία Πελαγία, μαζί με μία γυναίκα, η οποία αγνοείται, προκειμένου να ανοίξουν και να καθαρίσουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε στην παραλία της περιοχής.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, μιλούσε στο τηλέφωνο με την σύζυγό του και, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει.

Αγνοείται η συνεπιβάτιδα του 50χρονου, ενώ την ίδια στιγμή οι έρευνες σε όλα τα οχήματα που έχουν παρασυρθεί συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

https://www.in.gr/2022/10/15/greece/kriti-enas-apo-tous-kalyterous-fotografous-tou-nisiou-o-50xronos-pou-exase-ti-zoi-tou/


Μητέρα δύο παιδιών είναι η γυναίκα που ήταν συνεπιβάτισσα του αδικοχαμένου 50χρονου Κώστα στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 50χρονη Ε.Κ. μόλις αντιλήφθηκε ότι θα εγκλωβιζόταν μέσα στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα βγήκε από το όχημα κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Σε κατάσταση απελπισίας ο σύζυγός της είχε μία επικοινωνία με τον 50χρονο την ώρα που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μόλις ηρέμισε ο καιρός να πήγε στην Αγία Πελαγία προκειμένου να βρει την γυναίκα του.

Δυστυχώς, όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία του ίδιου αλλά και των δύο ανήλικων παιδιών τους.

 

Με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούν την 50χρονη γυναίκα.

Δύτες «χτενίζουν» όλη την παραλία της Αγίας Πελαγίας προσπαθώντας να βρουν κάποιο ίχνος της ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι διασώστες ερευνούν την περιοχή η οποία έχει σκεπαστεί από λάσπες.


https://www.in.gr/2022/10/15/greece/kriti-mitera-dyo-paidion-50xroni-agnooumeni-stin-agia-pelagia-vinteo-pou-kovei-tin-anasa/

Δεν υπάρχουν σχόλια: