Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ της KORANTINA HOMES. Εμφανίστηκαν οι "Μέλισσες". ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η KORANTINA HOMES διοργάνωσε χθες βράδυ πρωτοχρονιάτικο πάρτυ για το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας. Η βραδιά ήταν καταπληκτική. Η διοργάνωση άψογη. Εμφανίστηκαν οι Μέλισσες, συγκρότημα το οποίο ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και κράτησε συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 


Ο ιδρυτής της ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ  Γιώργος Ιωάννου σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσφορά τους στην εταιρεία ανέλυσε τους σχεδιασμούς της  για το μέλλον. 

Ευχήθηκε υγεία σε όλους και τους κάλεσε να δίνουν απλόχερα και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους.  Είπε ότι το Cap St Georges το οποίο  θα περιλαμβάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα σχολείο , νοσοκομείο,  εμπορικό κέντρο  και πέραν των 500 πολυτελών κατοικιών.  Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την Κύπρο. 

Τότε είπε, θα μπορούμε να διαφημίζουμε και το ξενοδοχείο μας, όταν δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή ανάπτυξη. Μπορεί οι δύο πολέμοι που βρίσκονται σε εξέλιξη να δημιουργούν προβλήματα, εντούτοις, εμείς συνεχίζουμε, κατέληξε. 


































Δεν υπάρχουν σχόλια: