Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Εκδήλωση από τον Δήμο Ακάμα για ενίσχυση του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

 

Εκδήλωση προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού «Ενα Όνειρο Μια Ευχή» διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Δήμος Ακάμα. Η εκδήλωση με τίτλο « Τραγουδώ για την αγάπη, τραγουδώ για τους μικρούς μας ήρωες» περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους μουσικούς Μέλιο Θωμά, Λάμπρου Ιωάννου και Ρεβέκκα Βασιλείου και τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ακάμα Μαρίνου Λάμπρου

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ακάμα Μαρίνος Λάμπρου ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία όπου όλοι μαζί ενώνουν δυνάμεις για έναν ιερό σκοπό, προσθέτοντας πως τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», που εδώ και χρόνια στηρίζει παιδιά με καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα.



Απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους ανέφερε πως μέσα από τη συμβολή τους, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, δίνουν σε αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα να ζήσουν στιγμές χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Οι δυσκολίες που βιώνουν, είπε, είναι μεγάλες, όμως με τη στήριξη του κόσμου, μπορούμε να τους δώσουμε ένα χέρι βοήθειας, μια ακτίνα φωτός στον αγώνα τους.
Ο κ. Λάμπρου πρόσθεσε πως αυτή η εκδήλωση αποτελεί απόδειξη πως όταν οι άνθρωποι ενώνονται για έναν καλό σκοπό, μπορούν να επιτύχουν θαύματα.
Όλοι μας συνέχισε, ο καθένας με τον τρόπο του, συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Ακολούθως εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης, τις διοργανώτριες, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους καλλιτέχνες που τους τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και το κοινό, που με τη συμμετοχή του ενίσχυσε αυτή την προσπάθεια και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμος Ακάμα θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτές τις αξιόλογες πρωτοβουλίες και να είναι πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ ευχαρίστησε τον Δήμο Ακάμα για την πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στην προσφορά του Συνδέσμου για τα παιδιά και τους νέους που νοσούν από καρκίνο.
Πρόσθεσε πως ο Σύνδεσμος μέσα από τη διαδρομή των 27 χρόνων, στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το παιδί που πάσχει από καρκίνο, βοηθώντας το να έχει το δικαίωμα για την καλύτερη δυνατή ιατρική θεραπεία και ψυχολογική φροντίδα. Πρόσθεσε επίσης πως ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υπέφεραν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις.
Τέλος έστειλε το μήνυμα ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί, δεν είναι μεταδοτικός και ότι καρκίνος δεν σημαίνει θάνατος. Ο κ. Πενηνταέξ κατέληξε λέγοντας πως ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουν να είναι συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες των παιδιών και να καταθέτουν καθημερινά την αγάπη και την προσφορά τους.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: